Home - zwembadproducten

Zwembadproducten

Whirlpool pH-Min pH verlagend middel voor de pH correctie van het water in whirlpools. Whirlpool pH-Min is een vloeibaar product waardoor de dosering erg eenvoudig is.
Whirlpool pH-Plus pH verhogend middel op basis van o.a. natuurlijke soda en zuiveringszout. Whirlpool pH-Plus is een vloeibaar product waardoor de dosering erg eenvoudig is
Whirlpool Reiniger Gecombineerde reiniger – ontkalker op basis van o.a. melkzuur, citroenzuur en volledig biologisch afbreekbare oppervlakte actieve bestanddelen voor het verwijderen van kalk- en vuilaanslag op de wanden en bodem.
Pool-Flock Bijzonder zuiver en hoogactief vlokmiddel met een werkzaam pH-gebied van 5,5 tot 7,5, voor de reiniging van whirlpoolwater m.b.v. o.a. patroonfilters. Pool-Flock is een vloeibaar product waardoor de dosering eenvoudig is.
Waterontschuimer Vloeibaar anti-schuim middel voor gebruik in whirlpools e.d.
Whirlpool-Filtercleaner Geconcentreerde filterreiniger voor het verwijderen van o.a. huidvetten, olie e.d. uit de filters van de whirlpool
Whirlpool Jet-Ontkalker Waterverdunbare ontkalker op basis van o.a. melkzuur, en citroenzuur, voor het verwijderen van kalkaanslag e.d. op de jets van de whirlpool
Whirlpool Deck-Reiniger Kant en klare pH neutrale reiniger op basis van natuurlijke en volledig biologisch afbreekbare oppervlakte-actieve bestanddelen
pH-Min pH correctie poeder, 100 gram per 10m3 water verlaagd de pH-waarde met 0,1.
pH-Plus pH correctie poeder, 80 gram per 10m3 water verhoogd de pH-waarde met 0,1.
Roldeck Ontkalker Waterverdunbare ontkalker op basis van o.a. melkzuur, en citroenzuur, voor het verwijderen van o.a. kalkaanslag op o.a. lamellen-, kunststof zwembad afdekkingen, (glazen – kunststof) zwembad overkappingen etc.
Roldeck Reiniger Gecombineerde reiniger – ontkalker voor het verwijderen van o.a. kalk- en vuilaanslag op o.a. lamellen-, kunststof zwembad afdekkingen, (glazen – kunststof) zwembad overkappingen etc.
Vetrand Reiniger pH-Min Reiniger op basis van o.a. melkzuur, citroenzuur en volledig biologisch afbreekbare oppervlakte actieve bestanddelen voor het verwijderen van vetranden e.d. die ontstaan langs o.a. de waterrand van het zwembad.
Vetrand Reiniger pH-Plus Reiniger op basis van natuurlijke soda, zuiveringszout en volledig biologisch afbreekbare oppervlakte actieve bestanddelen voor het verwijderen van vetranden e.d. die ontstaan langs o.a. de waterrand van het zwembad
Vlok-Vloeibaar Hoogactief vloeibaar vlokmiddel met een werkzaam pH-gebied van 6 tot 9, voor de reiniging van zwembadwater m.b.v. zandfilters.
Maxi-Flock Bijzonder zuiver en hoogactief snelwerkend vlokmiddel voor de reiniging van zwembadwater m.b.v. zand-, patroon- en keizelgoerfilters. Maxi-Flock is een vloeibaar product waardoor de dosering erg eenvoudig is.
Maxi-Pool Bijzonder zuiver en hoogactief snelwerkend vlokmiddel voor de reiniging van zwembadwater m.b.v. zand-, patroon- en keizelgoerfilters. Maxi-Flock is een vloeibaar product waardoor de dosering erg eenvoudig is.
Maxi-Pool Geconcentreerde en waterverdunbare winterbeschermer voor de overwintering van het zwembadwater
Maxi-Clarifyer Krachtig, geconcentreerd en water-verdunbaar polymeer voor de behandeling van troebel zwembad water

 


eenschijfmachines schrobzuig machines hogedruk reinigers stofzuigers schoonmaakmiddelen
         
logo Cleanfix logo Dirks ladders logo Ettore logo Maxeco
logo Unger